Testimonial Element Example

Pe domnul Neshan am avut placerea sa-l cunosc in 2008 din pozitia de presedinte de asociatie de locatari. Faceam atunci o selectie de oferte pt schimbarea conductelor de apa si canalizare la bloc si pe langa oferta buna de pret intuitia mi-a atras atentia asupra caracterului special al dlui Neshan. Si am ales oferta firmei dlui. Neshan…

Lasand la o parte faptul ca lucrarea in sine a fost si bine infaptuita si intr-un termen mai scurt decat cel prevazut initial, cu dl. Neshan am ramas nu doar in relatii ocazionale dar in timp am devenit prieteni.

Ma bucur ca intuitia mea initiala a fost corecta si ca de fiecare data cand am mai avut ocazia sa recomand firma de instalatii a dlui. Neshan acesta s-a achitat exemplar de obligatii si a lasat o impresie foarte buna.

Ca si o concluzie pot zice ca ma bucur ca astazi sunt prieten cu Ali si ca cu siguranta Romania a castigat un bun roman.

Cristi Doicin

Promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul sunt calitatile pe care le caut intotdeauna la un furnizor de servicii. Ali le bifeaza pe toate trei si ii sunt client de mai bine de 2 ani. Recomand cu incredere!

Laurentiu Tatarescu, Popesti Leordeni

In anul 2008 a inceput colaborarea cu domnul Ali efectuand toata instalatia sanitara si termica inclusiv racord apa si canalizare (4 bai, bucatarie, 25 de calorifere, dovedind bune cunostiinte in domeniu dand sfaturi competente, toata lucrarea fiind ireprosabila. In continuare raspunde cu promptitudine tuturor solicitarilor privind intretinerea lucrarilor. Dupa 7 ani suntem foarte multumiti de lucrarile prestate de dl. ing. Ali

Sorin Trifan , Popesti Leordeni

Domnule Ali, va multumesc pentru lucrarile de reparatii la sistemele de incalzire si cele sanitare. Au fost de buna calitate asa cum si Dvs. sunteti o persoana de calitate, o persoana serioasa.

E. Sarbu,

Din 2007, pentru orice problema cu instalatiile  sanitare apelez la dl. Ali Neshan. De fiecare data serviciile au fost ireprosabile, de foarte buna calitate si fara compromisuri. Dincolo de profesionalism veti gasi in dl. Neshan un om de mare incredere. Recomand cu caldura.

Razvan Tentis, Pantelimon, IF