Ce spun clientii

Pe domnul Neshan am avut placerea sa-l cunosc in 2008 din pozitia de presedinte de asociatie de locatari. Faceam atunci o selectie de oferte pt schimbarea conductelor de apa si canalizare la bloc si pe langa oferta buna de pret intuitia mi-a atras atentia asupra caracterului special al dlui Neshan. Si am ales oferta firmei dlui. Neshan…

Lasand la o parte faptul ca lucrarea in sine a fost si bine infaptuita si intr-un termen mai scurt decat cel prevazut initial, cu dl. Neshan am ramas nu doar in relatii ocazionale dar in timp am devenit prieteni.

Ma bucur ca intuitia mea initiala a fost corecta si ca de fiecare data cand am mai avut ocazia sa recomand firma de instalatii a dlui. Neshan acesta s-a achitat exemplar de obligatii si a lasat o impresie foarte buna.

Ca si o concluzie pot zice ca ma bucur ca astazi sunt prieten cu Ali si ca cu siguranta Romania a castigat un bun roman.
Cristi Doicin
Pentru inceput vreau sa il caracterizez pe dl Nesan, ca fiind un om bun, sociabil si nu in ultimul rand, de cuvant! Are un caracter deosebit si foarte bun in ceea ce face. Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Raspunde pozitiv tuturor provocarilor, gasind solutii la orice problemă. Munceste cu placere si acest lucru se observa si prin proiectele reușite pe care le are la activ, printre ele numărându-se si al meu. Ii multumesc frumos, pentru oportunitatea de a-l întâlni si de a-mi fi rezolvat toate task-urile pe care i le-am cerut! Cu stima!
Stoian Constantin, Ilfov, Chitila
Domnule Ali, va multumesc pentru lucrarile de reparatii la sistemele de incalzire si cele sanitare. Au fost de buna calitate asa cum si Dvs. sunteti o persoana de calitate, o persoana serioasa.
E. Sarbu
Din 2007, pentru orice problema cu instalatiile sanitare apelez la dl. Ali Neshan. De fiecare data serviciile au fost ireprosabile, de foarte buna calitate si fara compromisuri. Dincolo de profesionalism veti gasi in dl. Neshan un om de mare incredere. Recomand cu caldura.
Razvan Tentis, Ilfov, Pantelimon
Numele meu este Ionut Cretu si locuiesc int-o casa in Jud. Ilfov. Desi este o constructive noua, problemele neprevazute apar tot timpul.
Il recomand cu toata increderea pe domnul Ali, care m-a ajutat intotdeauna, indiferent de problema aparuta sau momentul in care i-am solicitat ajutorul. Este o persoana cu o experienta vasta in domeniu, serioasa si care tot timpul gaseste solutii utile, practice si rapide pentru a te scapa de disconfortul creat.

Printre probleme rezolvate, se numara:
- Probleme cu alimentarea apei din put (probleme hidrofor, lipsa presiune, fuzibil ars, conexiuni lectrice gresite, etc.);
- Probleme electrice (scurtcircuit pe traseu, lipsa tensiune);
- Probleme cu centrala termica (lipsa gaze, blocare camera de ardere);
- Probleme cu scurgerea apei menajere (baie, bucatarie).

Daca aveti nevoie de servicii calitative, va recomand sa apelati cu incredere!
Ionut Cretu, Ilfov, Chiajna
Pentru mine instalațiile sanitare au fost întotdeauna o mare problemă. Majoritatea celor cu care am lucrat găseau întotdeauna o explicație pentru nefunctionarea sau avariile, pe care le aveam la aceste instalații.

De 4 ani, de când am început să lucrez cu domnul Ali Neshan instalațiile sanitare nu mai sunt o problema pentru mine. De asemenea domnul Neshan a fost un bun consultant și chiar executant pentru alte lucrări, pe care le-am realizat la o casa, pe care am renovat-o in 2017.

Seriozitatea, profesionalismul, omenia, omul deosebit fac din domnul inginer Neshan un specialist, pe care-l recomand cu mare încredere. Nu veti regreta.
Gabi Jinga, Bucuresti
Profesionisti, dedicati activitatii lor, atenti la detalii, punctuali. Munca voastra, facuta cu pasiune si devotament intotdeauna da rezultate exceptionale. Va recomand cu toata increderea. Felicitari! Si mult spor in continuare!
Irina Cherry, Chitila
Sunt clientul lui Ali Neshan de mai mult de 12 ani cu peste 5 proiecte diferite de instalatii, atat in interior cat si exterioare. Il consider cel mai punctual instalator din Romania, nu a intarziat niciodata. Il apreciez pentru atentia la detalii, seriozitate si dedicare fata de aceasta profesie si am deplina incredere in el. De asemenea sunt sigur ca toate proiectele viitoare de instalatii le voi face tot cu el.
Alexandru Rusu, Bucuresti
Il recomandam cu toată încrederea pe dl Ali Neshan! Este un profesionist in adevăratul sens al cuvântului, de fiecare dată când a fost solicitat, a răspuns prompt, iar serviciile sale au fost de foarte buna calitate. Este o persoana de o deosebită calitate umană și profesională!
Sabin Covrig, Ilfov, Vidra
Promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul sunt calitatile pe care le caut intotdeauna la un furnizor de servicii. Ali le bifeaza pe toate trei si ii sunt client de mai bine de 2 ani. Recomand cu incredere!
Laurentiu Tatarescu, Popesti Leordeni
In anul 2008 a inceput colaborarea cu domnul Ali efectuand toata instalatia sanitara si termica inclusiv racord apa si canalizare (4 bai, bucatarie, 25 de calorifere, dovedind bune cunostiinte in domeniu dand sfaturi competente, toata lucrarea fiind ireprosabila. In continuare raspunde cu promptitudine tuturor solicitarilor privind intretinerea lucrarilor. Dupa 7 ani suntem foarte multumiti de lucrarile prestate de dl. ing. Ali
Sorin Trifan, Popesti Leordeni

Instalatori Specialisti Bucuresti!

Ai nevoie de un instalator profesionist?
CONTACTEAZA-NE!
logo-persinstal

PERSI INSTAL SRL

CUI: 27691790
J40/10905/2010
București, România

0744 491 943 | 0773 749 926
info@instalatori-specialisti.ro
Copyright © 2010 - 2023 PERSI INSTAL SRL. 
Designed & Powered by Web Synapse.